Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 8980-3:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 8980-3:2016
SK EN ISO 8980-3:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 43
Publikuar: 2016-07-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 8980-3:2013
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 8980-3:2013
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Optikat oftalmike - Lentet e syzeve të përfunduara të paprera - Pjesa 3:Specifikimet e transmetimit dhe metodat e provës (ISO 8980-3:2013)

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Uncut finished spectacle lenses - Part 3: Transmittance specifications and test methods (ISO 8980-3:2013)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 8980-1:2013 specifies requirements for the transmittance properties of uncut finished spectacle lenses and mounted pairs, including attenuation of solar radiation.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-07-20 
17 
22 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Lentet e syzeve të përfunduara të pa prera - Pjesa 1: Specifikimet për lentet me një pamje dhe lentet shumëfokusore (ISO 8980-1:2004/Cor.1:2006)
English
Withdrawn 
2016-07-20 
16 
20 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Lentet e syzeve të përfunduara të pa prera - Pjesa 2: Specifikimet për lentet me forcë progresive (ISO 8980-2:2004/Cor.1:2006)
English
Published 
2016-07-20 
22 
25 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Lentet e syzeve të përfunduara të pa preraPjesa 4: Specifikimet dhe metodat e provës për veshje kundër pasqyrimit.
English
Published 
2016-07-20 
12 
17 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Lente syzesh të papërfunduara –Pjesa 5: Kërkesat minimale të sipërfaqeve të lenteve të syzeve për deklarimin e rezistencës në abrasion