Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1060-3:1997+A2:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1060-3:1997+A2:2016
SK EN 1060-3:1997+A2:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2016-07-20
I tërhequr: 2022-04-04
Regjistri Kombëtar: 390/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1060-3:1997+A2:2009
CEN/TC 205
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Specifikime për sigmomanometra jo invazive - Pjesa 3: Kërkesa shtesë për sisteme elektromekanike të matjes së presionit të gjakut.

Titulli Anglisht

Non-invasive sphygmomanometers - Part 3: Supplementary requirements for electro-mechanical blood pressure measuring systems

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Part of EN 1060 specifies performance, efficiency and safety requirements for electro-mechanical blood pressure measuring systems that, by means of an inflatable cuff are used for non-invasive measurements of arterial blood pressure at the upper arm, the wrist and the thigh. It also specifies requirements for their accessories and gives test methods. This Part of EN 1060 applies to electro-mechanical blood pressure measuring systems in which the cuff pressure is measured electronically, but in which the blood pressure can be determined either manually with the aid of a stethoscope or automatically. Additional safety requirements for automatic cycling indirect blood pressure monitoring equipment are specified in EN 60601-2-30:1995. This Part of EN 1060 is to be used in conjunction with EN 1060-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.