Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60349-4:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60349-4:2015
SK EN 60349-4:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 45
Publikuar: 2015-06-24
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60349-4:2013
CLC/SC 9XB
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Tërheqja elektrike-Makinat elektrike rrotulluese për automjetet hekurudhore dhe rrugore-Pjesa 4: Makinat elektrike sinkronizuese me magnet të përhershëm të lidhur me një converter elektronik

Titulli Anglisht

Electric traction - Rotating electrical machines for rail and road vehicles - Part 4: Permanent magnet synchronous electrical machines connected to an electronic converter

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60349-4:2012 applies to converter-fed permanent magnet synchronous motors or generators (machines) forming part of the equipment of electrically propelled rail and road vehicles. The object of this part is to enable the performance of a machine to be confirmed by tests and to provide a basis for assessment of its suitability for a specified duty and for compa-rison with other machines. Particular attention is drawn to the need for collaboration between the designers of the machine and its associated converter as detailed in this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.