Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 15913:2015

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 15913:2015
DS CEN/TR 15913:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 24
Publikuar: 2015-05-12
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15913:2009
CEN/TC 315
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Lehtësira për spektatorët - Kriteri i prezantimit për pamjen e një mjedisi për spektatorë me nevoja të veçanta

Titulli Anglisht

Spectator facilities - Layout criteria for viewing area for spectators with special needs

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Report gives certain design solutions on how a spectator viewing area should be designed in order to cover people with disabilities and special needs.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.