Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12031:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12031:2015
SK EN 12031:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2015-02-11
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 134/2015
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12031:1996
CEN/TC 193
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Shirita vetëngjitës - Matja e forcës shpërthyese.

Titulli Anglisht

Self-adhesive tapes - Measurement of bursting strength

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method to measure the hydrostatic pressure required to burst an adhesive tape.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.