Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12028:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12028:2015
SK EN 12028:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 5
Publikuar: 2015-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12028:1996
CEN/TC 193
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Shirita vetëngjitës - Matja e zgjatjes së përmasës nën një ngarkesë statike.

Titulli Anglisht

Self-adhesive tapes - Measurement of elongation under static load

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies the method to measure the elongation of an adhesive tape under a low tension maintained over a relatively short period. This method is intended to give an indication to the user of the elongation of an adhesive tape under tension in use. This test is particulary applicable to tapes based on highly stretchable backings.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.