Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14277:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14277:2014
SK EN 14277:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2014-11-24
Regjistri Kombëtar: 130/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14277:2006
CEN/TC 156
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Ventilimi në ndërtesa. Pajisjet terminale të ajrit. Metoda e matjes së rrymës se ajrit me sensorë të kalibruar në ose afër kutive plot/ ATD

Titulli Anglisht

Ventilation for buildings - Air terminal devices - Method for airflow measurement by calibrated sensors in or close to ATD/plenum boxes

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies methods for the laboratory aerodynamic testing and rating of the air flow rate measurement accuracy of fixed air flow rate measurement devices, including supply and exhaust air terminal devices (ATD) and in-duct measurement stations (IMS) and the sensitivity of such devices to flow disturbance. A general overview of different test configurations is shown in Figure 1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.