Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 7944:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 7944:2014
SK EN ISO 7944:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 4
Publikuar: 2014-09-10
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 7944:1998
CEN/TC 170
Çmim: 10 €Titulli Shqip

Optika dhe instrumentet optike -Gjatësitë e valëve të referencës

Titulli Anglisht

Optics and optical instruments - Reference wavelengths (ISO 7944:1998)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.