Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 61377-2:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 61377-2:2014
SK EN 61377-2:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2014-07-14
I tërhequr: 2024-01-29
Regjistri Kombëtar: 125/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61377-2:2002
CLC/SC 9XB
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Perdorime hekurudhore -Vagoni -Pjesa 2 : Testimi I kombinuar -Motorat terheqes me rryme te vazhduar qe ushqehen me nderprerje dhe kontrolli I tyre

Titulli Anglisht

Railway applications - Rolling stock - Combined testing - Part 2: Chopper-fed direct current traction motors and their control

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Applies to the combinations of motor(s), chopper and their control, and its object is to specify a)the performance characteristics of electric drives consisting of a chopper, direct current motors, and the related control system b)methods of verifying these performance characteristics by tests. In traction drives, a combined system with chopper and direct current motor(s) without any control between the mechanical output and the chopper is not usual. It is not, therefore, considered in this standard. EN 60349-1 applies to chopper-fed direct current motors, EN 61287-1 to power electronic convertors, and EN 60571 to electronic equipments. As a consequence, EN 60349-1 describes the tests to demonstrate the compliance of the motor to its specification, while EN 61287-1 does the same for the chopper.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-07-14 
49 
36 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Materiale rrotulluese -Pjesa 1 : Provimi i kombinuar i motorrëve me rrymë alternative të ushqyer me inverter dhe sistemi i tyre i kontrollit
English
Withdrawn 
2014-07-14 
27 
28 € 
PDF
Blej
Perdorime hekurudhore -Vagonat hekurudhore -Pjesa 3 : Provat e kombinuara te motoreve te rrymes se vazhduar qe ushqehen nga nje shndrrues indirekt dhe sistemet e tyre te kontrollit