Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 61377-1:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 61377-1:2014
SK EN 61377-1:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 49
Publikuar: 2014-07-14
I tërhequr: 2024-01-29
Regjistri Kombëtar: 125/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61377-1:2006
CLC/SC 9XB
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë -Materiale rrotulluese -Pjesa 1 : Provimi i kombinuar i motorrëve me rrymë alternative të ushqyer me inverter dhe sistemi i tyre i kontrollit

Titulli Anglisht

Railway applications - Rolling stock - Part 1: Combined testing of inverter-fed alternating current motors and their control system

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies the performance characteristics of electric drives consisting of an inverter, alternating current motors, and the related control system; and provides methods of verifying these performance characteristics by tests.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-07-14 
26 
26 € 
PDF
Blej
Perdorime hekurudhore -Vagoni -Pjesa 2 : Testimi I kombinuar -Motorat terheqes me rryme te vazhduar qe ushqehen me nderprerje dhe kontrolli I tyre
English
Withdrawn 
2014-07-14 
27 
28 € 
PDF
Blej
Perdorime hekurudhore -Vagonat hekurudhore -Pjesa 3 : Provat e kombinuara te motoreve te rrymes se vazhduar qe ushqehen nga nje shndrrues indirekt dhe sistemet e tyre te kontrollit