Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1054:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1054:2014
SK EN 1054:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2023-03-13
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1054:1995
CEN/TC 155
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Sisemet e tubacioneve plastike -Sistemet e tubacioneve termoplastike për ujra të zeza dhe shkarkim mbeturinash -Metodat e provës për hermeticitet me ajër e bashkimeve

Titulli Anglisht

Plastics piping systems - Thermoplastics piping systems for soil and waste discharge - Test method for airtightness of joints

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies a method for testing the airtightness of joints of thermoplastics piping systems for soil and waste discharge inside buildings.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.