Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TS 12200-2:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TS 12200-2:2014
DS CEN TS 12200-2:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2023-03-13
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 12200-2:2003
CEN/TC 155
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Sistemet e tubacioneve të ujit të shiut për përdorim të jashtëm mbi tokë -Polivinil kloridi i pa plastifikuar (PVC -U) -Pjesa 2 : Udhëzues për vlerësimin e konformitetit

Titulli Anglisht

Plastics rainwater piping systems for above ground external use - Unplasticized poly(vinyl chloride) (PVC-U) - Part 2: Guidance for the assessment of conformity

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Part of EN (155wi014) specifies procedures and requirements for the assessment of conformity to be included in the manufacturer''s quality plan as part of the quality system for third party certification of conformity by a certification body accredited to EN 45011 or EN 45012, as applicable, and includes the following: a) Requirements for materials, components, joints and assemblies given in EN 12200-1; b) Requirements for the manufacturer''s quality system given in EN 29001 or EN 29002, as applicable.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.