Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 1852-3:2014

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 1852-3:2014
DS CEN/TS 1852-3:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2014-01-14
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 119/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 1852-3:2003
CEN/TC 155
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Sistemet e tubacioneve plastike për drenazhimin/kullimin pa presion nën tokë dhe sistemin e kanalizimit të ujrave të zeza pa presion -Polipropileni (PP) -Pjesa 3 : Udhëzues për vlerësimin e konformitetit

Titulli Anglisht

Plastics piping systems for non-pressure underground drainage and sewerage - Polypropylene (PP) - Part 3: Guidance for installation

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Part of EN 1852, together with EN 1046 and EN 1610, provides a set of guidelines for the installation of piping system according to this standard. It is applicable to piping systems made from polypropylene (PP) in the field of non-pressure underground drainage and sewerage - outside the building structure (application area code "U"); - both buried in ground within the building structure (application area code "D") and outside the building. This is reflected in the marking of products by "U" and "UD".

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.