Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 15775:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 15775:2013
DS CEN/TR 15775:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 98
Publikuar: 2013-12-04
I tërhequr: 2020-10-01
Regjistri Kombëtar: 327/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 15775:2008
CEN/TC 252
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Artikujt e perdorimit dhe kujdesit per femijet -Perkthimet kombëtare të paralajmërimeve dhe instruksioneve për përdorimin e standardeve të artikujve të përdorimit dhe kujdesit per fëmijë

Titulli Anglisht

Child use and care articles - National translations of warnings and instructions for use in child use and care articles standards

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The purpose of this document is to provide national translations of warnings and instructions for use in the European Standards of Child use and care articles. The warnings and instructions for use shall be applied in accordance with the requirements and specifications in the European Standards of the Child use and care articles standards. NOTE The users of this document should be aware that additional markings may be required for certain products in certain countries. Local regulations should be checked.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.