Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 13387:2013

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 13387:2013
DS CEN/TR 13387:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 182
Publikuar: 2013-12-04
I tërhequr: 2020-10-01
Regjistri Kombëtar: 327/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 13387:2004
CEN/TC 252
Çmim: 61 €Titulli Shqip

Artikuj të përdorimit dhe të kujdesit për fëmijët -Udhëzimet për sigurinë

Titulli Anglisht

Child use and care articles - Safety guidelines

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

No scope available

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.