Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 22401:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 22401:2013
SK EN 22401:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2013-09-13
I tërhequr: 2023-03-09
Regjistri Kombëtar: 109/2013
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 22401:1994
CEN/TC 121
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Elektrodat e veshura -Përcaktimi i efikasitetit i veshjes me metal dhe i koefiçentit të depozitimit

Titulli Anglisht

Covered electrodes - Determination of the efficiency, metal recovery and deposition coefficient (ISO 2401:1972)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Refers to carbon steel and low alloy high tensile steel covered electrodes in the sizes 3,15 to 6,3 mm. For the practical use of ISO 2401, the precision of measurement specified is sufficient because of the inherent variation in characteristics of individual electrodes.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.