Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1263-1:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1263-1:2013
SK EN 1263-1:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 38
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2017-04-20
Regjistri Kombëtar: 179/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1263-1:1997
CEN/TC 53
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë dhe metodat e provave

Titulli Anglisht

Safety nets - Part 1: Safety requirements, test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to safety nets and their accessories for use in construction, scaffolding, falsework and assembly work and specifies safety requirements and test methods. This product standard does is not applicable to the installation of safety nets. For a European Standard covering the installation of safety nets see prEN 1263-2:1995.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 1263-1:2017 replaces SK EN 1263-1:2013 - 2016-07-22

Shënimet

SK EN 1263-1:2013 i adaptuar në KT.Pajisje Mbrojtëse Personale,shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT për Miniera dhe Minerale.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-06-16 
44 
34 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimit - Pjesa 1: Kërkesa për sigurinë dhe metodat e provave
English
Published 
2017-08-01 
44 
34 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2013-05-13 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë për kufijtë e pozicionimit
English
Withdrawn 
2016-06-16 
15 
20 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimit - Pjesa 2: Kërkesa për sigurinë për kufijtë e pozicionimit
English
Published 
2017-08-01 
15 
20 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë për kufijtë e pozicionimit