Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12277:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12277:2013
SK EN 12277:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2020-10-01
Regjistri Kombëtar: 327/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12277:1998
CEN/TC 136
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Pajisje për ngjitje në mal -Pajimet -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Mountaineering equipment - Harnesses - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies safety requirements and test methods for harnesses for use in mountaineering including climbing. It is applicable to full body harnesses, small body harnesses, sit harnesses and chest harnesses.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 12277:2018 replaces SK EN 12277:2013 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2018-12-31 
18 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje për ngjitje në mal -Pajimet -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës