Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50363-5:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50363-5:2013
SK EN 50363-5:2013
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2013-05-07
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50363-5:2005
CLC/TC 20
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrik të tensionit të ulët -Pjesa 5 : Materialet elektroizolues të lidhjeve të tërthorta pa halogjenë

Titulli Anglisht

Insulating, sheathing and covering materials for low voltage energy cables - Part 5: Halogen-free, cross-linked insulating compounds

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of EN 50363 specifies the requirements for the physical properties of the harmonised halogen-free, cross-linked insulating compounds given in Table 1. The relevant test methods are given in EN 60811 series, EN 50267-2 (series), EN 60684-2 and EN 50396.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-04-25 
14 
18 € 
PDF
Blej
Materiale izoluese, këllëfuese dhe mbuluese për kabllot e energjisë me tension të ulet -Pjesa 0 : Hyrje e përgjithshme
English
Published 
2014-01-14 
14 
18 € 
PDF
Blej
Materialet izoluese, mbuluese dhe veshëse për kabllot e energjisë me tensionit të ulët -Pjesa 0 : Paraqitje e përgjithshme
English
Withdrawn 
2011-04-25 
15 € 
PDF
Blej
Materialet mbuluese izoluese dhe veshëse për cabllot e energjisë së tensionit të ulët Pjesa 1 : Komponentët veshës elastomerike të lidhjeve të tërthorta
English
Published 
2014-01-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Materiale izoluese, ekranizuese dhe mbuluese për kabllo energjie për tension të ulët -Pjesa 1 : Përbërsa izolues elastomerikë të rrjetëzuar
English
Published 
2013-05-07 
10 
15 € 
PDF
Blej
Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrik të tensionit të ulët -Pjesa 10 -1 : Materialet veshëse të përziera -Polivinil kloridi i rrjetëzuar (XLPVC)
English
Published 
2013-05-07 
10 
15 € 
PDF
Blej
Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrik të tensionit të ulët -Pjesa 10 -2 : Materialet veshëse të përziera -Poliuretan termoplastik
English
Published 
2013-05-07 
15 
20 € 
PDF
Blej
Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrikë të tensionit të ulët -Pjesa 2 -1 : Materialet veshëse elastomerike të rrjetëzuara
English
Published 
2013-05-07 
10 
15 € 
PDF
Blej
Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrikë të tensionit të ulët -Pjesa 2 -2 : Materialet mbuluese elastomerike të rrjetëzuara
English
Published 
2013-05-07 
14 
18 € 
PDF
Blej
Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrikë të tensionit të ulët -Pjesa 3 : Materialet elektroizoluese prej PVC -je
English
Published 
2013-05-07 
11 
17 € 
PDF
Blej
Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrik të tensionit të ulët -Pjesa 4 -1 : Materialet veshëse prej PVC -ve
English
Published 
2013-05-07 
10 
15 € 
PDF
Blej
Insulating, sheathing and covering materials for low voltage energy cables Part 4 -2 : PVC covering compounds
English
Published 
2013-05-07 
14 
18 € 
PDF
Blej
Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrik të tensionit të ulët -Pjesa 6 : Materialet veshëse të rrjetëzuara pa halogjen
English
Published 
2013-05-07 
10 
15 € 
PDF
Blej
Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrik të tensionit të ulët -Pjesa 7 : Materialet izoluese termoplastike pa halogjen
English
Published 
2013-05-07 
14 
18 € 
PDF
Blej
Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrik të tensionit të ulët -Pjesa 8 : Materialet veshëse termoplastike pa halogjen
English
Published 
2013-05-07 
10 
15 € 
PDF
Blej
Materialet e izolimit, veshjes dhe mbulimit për kabllot elektrik të tensionit të ulët -Pjesa 9 -1 : Materialet izoluese të përziera -Polivinil kloridi i rrjetëzuar (XLPVC)