Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1263-2:2013

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1263-2:2013
SK EN 1263-2:2013
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2013-05-13
I tërhequr: 2017-04-20
Regjistri Kombëtar: 179/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1263-2:1998
CEN/TC 53
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë për kufijtë e pozicionimit

Titulli Anglisht

Safety nets - Part 2: Safety requirements for the erection of safety nets

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety requirements for the erection of safety nets in accordance with the manufacturer''s instruction manual and with the product specifications and for the testing of type S, type T, type U and type V safety nets in accordance with EN 1263-1. Small safety nets of type S according to EN 1263-1 (less than 35 m2 and 5,0 m on the shortest side) are not dealt with in this European Standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 1263-2:2017 replaces SK EN 1263-2:2013 - 2016-07-22

Shënimet

SK EN 1263-2:2013 i adaptuar në KT.Pajisje Mbrojtëse Personale,shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT për Miniera dhe Minerale.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
38 
32 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2016-06-16 
44 
34 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimit - Pjesa 1: Kërkesa për sigurinë dhe metodat e provave
English
Published 
2017-08-01 
44 
34 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2016-06-16 
15 
20 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimit - Pjesa 2: Kërkesa për sigurinë për kufijtë e pozicionimit
English
Published 
2017-08-01 
15 
20 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë për kufijtë e pozicionimit