Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 10939:2017

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 10939:2017
SK EN ISO 10939:2017
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2017-12-01
I tërhequr: 2020-09-18
Regjistri Kombëtar: 213/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 10939:2007
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 10939:2007
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Instrumentat oftalmike Mikroskopët me llambë me dritartë

Titulli Anglisht

Ophthalmic instruments - Slit-lamp microscopes (ISO 10939:2007)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 10939:2007, together with ISO 15004-1 and ISO 15004-2, specifies requirements and test methods for slit-lamp microscopes to provide slit illumination and observation under magnification of the eye and its adnexa. ISO 10939:2007 is not applicable to microscope accessories, e.g. photographic equipment and lasers. ISO 10939:2007 takes precedence over ISO 15004-1 and ISO 15004-2, if differences exist.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-08-01 
13 € 
PDF
Blej
Instrumentat oftalmike Mikroskopët me llambë me dritartë