Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 10685-2:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 10685-2:2016
SK EN ISO 10685-2:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2016-07-20
I tërhequr: 2017-07-20
Regjistri Kombëtar: 189/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 10685-2:2012
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 10685-2:2012
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Optikat oftalmike - Skeletet e syzeve dhe katalogu elektronik i syzeve të diellit dhe identifikimi - Pjesa 2:Informacioni tregtar (ISO 10685-2:2012)

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Spectacle frames and sunglasses electronic catalogue and identification - Part 2: Commercial information (ISO 10685-2:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 10685-2:2012 specifies the commercial information and file format used for trading spectacle frames and sunglasses. It includes sunglass clip-ons.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-07-20 
20 
23 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Skeletet e syzeve dhe katalogu elektronik i syzeve të diellit dhe identifikimi - Pjesa 1:Identifikimi i produtit dhe hierarkia e produkteve të katalogut elektronik (ISO 10685-1:2011)
English
Published 
2017-12-01 
21 
25 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Skeletet e syzeve dhe katalogu elektronik i syzeve të diellit dhe identifikimi - Pjesa 2:Informacioni tregtar (ISO 10685-2:2012)
English
Published 
2016-07-20 
20 
23 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Skeletet e syzeve dhe katalogu elektronik i syzeve të diellit dhe identifikimi - Pjesa 3: Informacioni teknik (ISO 10685-3:2012)