Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 10322-2:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 10322-2:2016
SK EN ISO 10322-2:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2016-07-20
I tërhequr: 2017-07-20
Regjistri Kombëtar: 189/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 10322-2:2006
CEN/TC 170
This standard is identical to:
ISO 10322-2:2006
ISO/TC 172/SC 7
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 2: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me forcë progresive.

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Semi-finished spectacle lens blanks - Part 2: Specifications for progressive power lens blanks (ISO 10322-2:2006)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 10322-2:2006 specifies requirements for the optical and geometrical properties of semi-finished progressive power spectacle lens blanks.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-07-20 
13 
18 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 1: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me një pamje dhe shumëfokusore.
English
Published 
2017-12-01 
15 
20 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 1: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me një pamje dhe shumëfokusore.
English
Published 
2017-12-01 
14 
18 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Syzet gjysëm të përmbaruara me lente të zhveshur - Pjesa 2: Specifikimet për vendet bosh të lenteve me forcë progresive.