Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2009-12-14 
42 
34 € 
PDF
Blej
Dritë dhe ndriçim -Ndriçimi në sporte
English
Published 
2022-11-09 
52 
38 € 
PDF
Blej
Dritë dhe ndriçim - Ndriçimi në sporte
English
Withdrawn 
2010-10-06 
31 
29 € 
PDF
Blej
Drita dhe ndriçimi - Termat bazë dhe kriteret për specifikimin e kërkesave për ndriçimin
English
Published 
2023-07-25 
67 
42 € 
PDF
Blej
Drita dhe ndriçimi - Termat bazë dhe kriteret për specifikimin e kërkesave për ndriçimin
4 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1