Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-11-29 
37 
32 € 
PDF
Blej
Performanca përdoruese e produkteve të drurit - Përdorimi dhe përmirësimi i metodave ekzistuese për të vlerësuar ciklin e shërbimit të produktit
English
Published 
2022-11-29 
17 
22 € 
PDF
Blej
Qëndrueshmëria e drurit dhe produkteve me bazë druri - Dinamika e lagështisë së drurit dhe produkteve me bazë druri
English
Published 
2012-08-21 
15 
20 € 
PDF
Blej
Qëndrueshmëria e drurit dhe produkteve me bazë druri -Përcaktimi i sasisë së komponimeve të amoniumittë kuatenuar në dru
English
Published 
2010-09-15 
27 
28 € 
PDF
Blej
Veshje druri dhe profile gjysëm të gatshme për përdorime jo strukturale -Pjesa 2 : Kontrolli i produktit
English
Draft 
2024-05-16 
12 
17 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemeve me dru dha parket -Përcaktimi i rezistencës ndaj dhëmbëzimit (Brinell) -Metodat e provës
English
Published 
2010-09-15 
36 
32 € 
PDF
Blej
Dysheme druri -Elemente parketi druri masiv me vergo (kanal dhe gjuhëz)
English
Withdrawn 
2010-09-15 
34 
31 € 
PDF
Blej
Dysheme druri -Elemente parketi druri masiv me vergo (kanal dhe gjuhëz)
English
Withdrawn 
2015-09-21 
32 
29 € 
PDF
Blej
Dysheme druri – Element prej druri masiv pa kapje
English
Published 
2015-09-21 
30 
29 € 
PDF
Blej
Dysheme druri – Elementet e dyshemeve me dru masiv të veshur duke përfshirë dhe blloqet me sistem ndërbashkues
English
Published 
2015-09-21 
14 
18 € 
PDF
Blej
Veshje druri dhe profile gjysëm të gatshme për përdorime jo strukturale
English
Withdrawn 
2010-02-19 
15 
20 € 
PDF
Blej
Dysheme prej druri dhe parketi dhe panele dhe veshje prej druri -Përcaktimi I rezistencës ndaj agjentëve kimikë
English
Published 
2009-06-02 
25 
26 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemeve me dru -Elementë të parketit mozaik
English
Withdrawn 
2015-09-21 
25 
26 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemeve me dru - Elementë të parketit me shumë shtresa
English
Published 
2022-11-29 
29 
28 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemesë nga druri dhe shtrimi i parketit - Elementët e parketit me shumë shtresa
English
Withdrawn 
2015-09-21 
26 
26 € 
PDF
Blej
Dysheme druri – Panele solide dhe të parafabrikuara fletore
English
Published 
2015-09-21 
23 
25 € 
PDF
Blej
Dysheme dhe parket druri, panele dhe veshje druri - Përcaktimi i karakteristikave gjeometrike
English
Published 
2015-09-21 
26 
26 € 
PDF
Blej
Parket dhe dysheme druri - Përcaktimi i elasticitetit dhe rezistencës ndaj gërryerjes (konsumimit)
English
Withdrawn 
2009-06-02 
40 
32 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemeve me dru -Terminologjia
English
Published 
2022-11-29 
79 
45 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemesë nga druri dhe shtrimi i parketit -Terminologjia
English
Published 
2015-09-21 
18 
22 € 
PDF
Blej
Shtrimi i dyshemeve me dru - Pllaka dyshemeje solide prej druri të butë
43 gjetur, faqja1 nga3 Shtyp rezultatin e kërkimit      
1