Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-09-30 
23 
25 € 
PDF
Blej
Udhëzime për përzgjedhjen, përdorimin, kujdesin dhe mirëmbajtjen e veshjeve mbrojtëse
English
Published 
2014-09-30 
13 
18 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse -Vetitë elektrostatike -Pjesa 1 : Metoda e provës për matjen e rezistencës së sipërfaqes
English
Withdrawn 
2013-05-13 
14 
18 € 
PDF
Blej
Aksesore shikimi per perdorim jo -profesional -Metodat e proves dhe kerkesat
English
Published 
2014-09-30 
31 
29 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse personale Parimet ergonomike
English
Published 
2016-01-05 
54 
38 € 
PDF
Blej
Akustikë - Vlerat referuese të preferuara për nivelet akustike dhe vibruese (ISO 1683:2008)
5 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1