Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-07-15
Time: 07:44


SK EN ISO 9342-2:2011
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2011-08-01
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 9342-2:2005
CEN/TC 170
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Optikat dhe instrumentat optikë -Lentet e provës për kalibrimin e frontofotometrave Pjesa 2 : Lentet e provës për frontofotometrat që përdoren për matjen e lenteve të kontaktit

Titulli Anglisht

Optics and optical instruments - Test lenses for calibration of focimeters - Part 2: Test lenses for focimeters used for measuring contact lenses (ISO 9342-2:2005)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 9342-2:2005 specifies requirements for test lenses for focimeters that are used to measure contact lenses. These test lenses are used to find the precise correction values that are needed to convert the power values measured to back vertex power values. ISO 9342-2:2005 applies to focimeters meeting the requirements of ISO 8598.

Komitetet Teknike

KT-7 - KT. për Shëndetësi

ICS

11.040.70 - Pajisje ophthalmic (për syrin)

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-08-01 
11 
17 € 
PDF
Blej
Optics and optical instruments -Test lenses for calibration of focimeters -Part 1 : Test lenses for focimeters used for measuring spectacle lenses

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim