Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2023-05-28
Time: 20:32


SK EN 12193:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 42
Publikuar: 2009-12-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12193:2007
CEN/TC 169
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Dritë dhe ndriçim -Ndriçimi në sporte

Titulli Anglisht

Light and lighting - Sports lighting

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies lighting for those indoor and outdoor sports events most practised in Europe. It provides lighting values for the design and control of sports lighting installations in terms of illuminances, uniformity, glare restriction and colour properties of the light sources. All requirements are meant to be as minimum requirements. It also gives methods by which these values are measured. For the limitation of glare, it also points out restrictions on the location of the luminaires for specific applications. For emergency lighting this standard refers to the requirements of EN 1838.

Komitetet Teknike

KT-11 - KT. për Lodra, Pajisje Sportive dhe Rekreacion

ICS

91.160.01 - Ndriçim në përgjithësi
97.220.10 - Komoditete sportive

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 12193:2022 replaces SK EN 12193:2009 - 2021-01-20
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-11-09 
52 
38 € 
PDF
Blej
Dritë dhe ndriçim - Ndriçimi në sporte

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim