Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-06-24
Time: 23:56


prSK EN ISO 14723*:2019
Status: Draft
Gjuha: English
Faqe: 85
Publikuar: 2019-07-30
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 14723:2009
CEN/TC 12
This standard is identical to:
ISO 14723:2009
ISO/TC 67/SC 2
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Industritë e naftës dhe gazit natyror -Sistemet e transportimit me tubacione -Valvola të tubacioneve nënujore

Titulli Anglisht

Petroleum and natural gas industries - Pipeline transportation systems - Subsea pipeline valves (ISO 14723:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 14723:2009 specifies requirements and gives recommendations for the design, manufacturing, testing and documentation of ball, check, gate and plug valves for subsea application in offshore pipeline systems meeting the requirements of ISO 13623 for the petroleum and natural gas industries. ISO 14723:2009 is not applicable to valves for pressure ratings exceeding PN 420 (Class 2500).

Komitetet Teknike

KT-2 - KT. për Derivate të Naftës dhe Gazit.

ICS

75.200 - Pajisje për depozitim të produkteve të naftës dhe të gazit

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim