Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-06-24
Time: 22:49


CEN ISO/TS 17919:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 52
Publikuar: 2016-07-25
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 17919:2013
CEN/TC 463
This standard is identical to:
ISO/TS 17919:2013
ISO/TC 34/SC 9
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Reaksioni zinxhir polymerase (PCR) për zbulimin e patogjenëve që lindin në ushqime - Zbulimi i tipit A,B,C dhe F të C botulines që prodhon neurotoksinë(ISO/TS 17919:2013)

Titulli Anglisht

Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Detection of botulinum type A, B, E and F neurotoxin-producing clostridia (ISO/TS 17919:2013)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 17919:2013 specifies a horizontal method for the molecular detection of clostridia carrying botulinum neurotoxin A, B, E, and F genes by a PCR method. This method detects the genes and not the toxins, therefore a positive result does not necessarily mean the presence of these toxins in the sample investigated. ISO/TS 17919:2013 is applicable to products for human consumption, animal feed, and environmental samples. The PCR assays for detection of genetic sequences encoding specific toxin types are described in annexes.

Komitetet Teknike

KT-12 - KT. për Teknologji Agroushqimore

ICS

07.100.30 - Mikrobiologji ushqimore

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim