Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-05-24
Time: 16:50


SK EN 61375-1:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 55
Publikuar: 2014-07-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61375-1:2012
CLC/TC 9X
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Pajisje elektronike të hekurudhave -Rrjeti i komunikimit të trenit (RKT) -Pjesa 1 : Arkitektura e përgjithshme

Titulli Anglisht

Electronic railway equipment - Train communication network (TCN) - Part 1: General architecture

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 61375-1:2012 applies to the architecture of data communication systems in open trains, i.e. it covers the architecture of a communication system for the data communication between vehicles of the said open trains, the data communication within the vehicles and the data communication from train to the ground. The applicability of this part of IEC 61375 to the train network technologies allows for interoperability of individual vehicles within open trains in international traffic. The main technical change of this new edition with regard to the previous edition consists of a new structure of the complete IEC 61375 series.

Komitetet Teknike

KT-4 - KT. për Transport dhe Shërbime Postare

ICS

45.060 - Pjesë rrokullisëse të vagonave dhe lokomomotivave

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-07-14 
391 
84 € 
PDF
Blej
Pajisje elektronike të hekurudhave -Rrjeti i komunikimit të trenit (RKT) -Pjesa 2 -1 : Rrjetat e buse -ve të komunikimit të trenave
English
Published 
2014-07-14 
107 
51 € 
PDF
Blej
Pajisje elektronike të hekurudhave -Rrjeti i komunikimit të trenit ((RKT) -Pjesa 2 -2 : Prova e përputhshmërisë së rrjetave të buse -ve të komunikimit të trenave
English
Published 
2014-07-14 
134 
55 € 
PDF
Blej
Pajisje elektronike të hekurudhave -Rrjeti i komunikimit të trenit (RKT) -Pjesa 3 -1 : Rrjetet e komunikimit të automjeteve multifunksionale
English
Published 
2014-07-14 
104 
51 € 
PDF
Blej
Pajisje elektronike të hekurudhave -Rrjeti i komunikimit të trenit (RKT) -Pjesa 3 -1 : Prova e përputhshmërisë për rrjetet e komunikimit të automjeteve multifunksionale
English
Published 
2014-07-14 
114 
51 € 
PDF
Blej
Pajisje elektronike të hekurudhave -Rrjeti i komunikimit të trenit (RKT) -Pjesa 3 -1 : Prova e përputhshmërisë për rrjetet e komunikimit të automjeteve multifunksionale
English
Published 
2015-06-24 
136 
55 € 
PDF
Blej
Pajisje elektronike të hekurudhave-Rrjeti i komunikimit të trenit (TCN)-Pjesa 3-4: Rrjet përbërës Ethernet (ECN)

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim