Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-06-24
Time: 22:23


SK EN 55013:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 51
Publikuar: 2011-09-19
I tërhequr: 2018-07-12
Regjistri Kombëtar: 82/2011
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55013:2001
CLC/TC 210
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Marrësit e radiodifuzionit dhe të televizionit dha pajisjet që lidhen me to -Karakteristikat e çrregullimeve radioelektrike -Limitet dhe metodat e matjes

Titulli Anglisht

Sound and television broadcast receivers and associated equipment - Radio disturbance characteristics - Limits and methods of measurement

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Applies to the generation of electromagnetic energy from sound and television receivers for the reception of broadcast and similar transmissions and from associated equipment. Describes the methods of measurement applicable to sound and television receivers or associated equipment and specifies limits for the control of disturbance from such equipment. The frequency range covered extends from 9 kHz to 400 GHz.

Komitetet Teknike

KT-18 - KT. për Teknologji Informative

ICS

33.100.10 - Emetim

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-09-10 
48 
36 € 
PDF
Blej
Marrësa dhe pajisje shoqëruese të transmetimeve televizive dhe radio zanore-Karakteristika të çrregullimeve radioelektrike -Kufij dhe metoda të matjes

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim