Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-07-20 
15 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Specifikimet për syzet e gatshme për t'i vënë
English
Published 
2009-02-16 
11 
17 € 
PDF
Blej
Derivatet nga piroliza e qymyrit -Vajrat me bazë katrani të qymyrit -Lëndët djegëse të katranit të qymyrit -Specifikime dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2012-08-08 
54 
38 € 
PDF
Blej
Sterilizatorë për qëllime mjekësore -Sterilizatorë me avull me temperaturë të ulët dhe formaldehidë -Kërkesat dhe prova
English
Published 
2019-04-10 
63 
42 € 
PDF
Blej
Sterilizatorë për qëllime mjekësore-Sterilizator me avull me temperaturë të ulët dhe formaldehidë-Kërkesat dhe prova
English
Withdrawn 
2013-11-26 
22 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Bashkuesit e gypave -Kërkesat, prova, markimi
English
Published 
2017-12-01 
22 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Bashkuesit e gypave -Kërkesat, prova, markimi
English
Withdrawn 
2012-08-08 
58 
38 € 
PDF
Blej
Sterilizatorë për qëllime mjekësore -Sterilizatorë me oksid etileni -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Published 
2019-04-10 
51 
38 € 
PDF
Blej
Sterilizatorë për qëllime mjekësore-Sterilizatorë me oksid etileni-Kërkesat dhe metodat e provës
English
Published 
2011-08-01 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje mjekësore të diagnostikimit in vitro Enë me një përdorim për të mbledhur mostra nga njerëzit (pacientët), përveç gjakut
English
Published 
2009-02-16 
11 
17 € 
PDF
Blej
Derivatet nga piroliza e qymyrit -Lidhësit me bazë katranin e qymyrit dhe produktet e lidhura me to -Katrani për rrugët -Karakteristikat dhe metodat e provës
English
Published 
2009-02-16 
13 € 
PDF
Blej
Derivatet nga piroliza e qymyrit -Lidhësit me bazë katranin e qymyrit dhe produktet e lidhura me to -Lidhësit zjarrdurues -Karakteristikat dhe metodat e provës
English
Published 
2009-02-16 
13 € 
PDF
Blej
Derivatet nga piroliza e qymyrit -Lidhësit me bazë katranin e qymyrit dhe produktet e lidhra me to -Katrani i briketimit -Karakteristikat dhe metodat e provës
English
Published 
2009-02-16 
15 € 
PDF
Blej
Derivatet nga piroliza e qymyrit -Lidhësit me bazë katranin e qymyrit dhe produktet e lidhura me to -Katrani i lidhësve me karbon -Karakteristikat dhe metodat e provës
English
Published 
2009-02-16 
10 
15 € 
PDF
Blej
Derivatet nga piroliza e qymyrit -Lidhësit me bazë katranin e qymyrit dhe produktet e lidhura me to -Katrani i ngopur -Karakteristikat dhe metodat e provës
English
Published 
2009-02-16 
12 
17 € 
PDF
Blej
Derivatet nga piroliza e qymyrit -Lidhësit me bazë katranin e qymyrit dhe produktet e lidhura me to -Katrani për lyerje -Karakteristikat dhe metodat e provës
English
Published 
2009-02-16 
10 
15 € 
PDF
Blej
Derivatet nga piroliza e qymyrit -Lidhësit me bazë katranin e qymyrit dhe produktet e lidhura me të -Katrani për veshje -Karakteristikat dhe metodat e provës
English
Published 
2017-12-01 
25 
26 € 
PDF
Blej
Zbatime sanitare -Lavamanët për larje të përbashë
English
Published 
2017-12-01 
46 
36 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymarjes -Filtrat kundra pluhurit -Kerkesat, provat, marktimi
English
Published 
2019-04-10 
27 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes-Filtrat e gazit dhe filtrat e kombinuar-Kërkesat, provat, markimi
English
Withdrawn 
2017-12-01 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Valvolat e bombolave të gazit -Pjesa 1 : Bashkues i filetuar per shtagen bashkuese
628 gjetur, faqja5 nga32 Shtyp rezultatin e kërkimit      
5