Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2020-08-25 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse respiratore-Valvolat e bombolave të gazit-Pjesa 1: Bashkimet e hyrjes
English
Published 
2020-08-25 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Valvolat e bombolave të gazit -Pjesa 2 : Bashkimet e daljes
English
Published 
2019-04-10 
39 
32 € 
PDF
Blej
Ndarëse dushi-Kërkesat e funksionimit dhe metodat e provës
English
Published 
2022-05-26 
10 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes - Valvolat e bombolave të gazit - Pjesa 3: Rakordet e daljes për gazrat Nitrox dhe oksigjen për zhytje
English
Published 
2017-12-01 
50 
36 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Aparate respirimi me vetëpërmbajtje me qark të mbyllur me oksigjen të ngjeshur ose me oksigjen -azot të ngjeshur -Kërkesat provat Marktimi
English
Published 
2020-08-25 
23 
25 € 
PDF
Blej
Banja për qëllime shtëpiake
English
Published 
2017-12-01 
23 
25 € 
PDF
Blej
Bide -Kërkesa funksionale dhe metodat e provës
English
Published 
2020-08-25 
36 
32 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të frymëmarrjes -Aparate mbrojtëse të frymëmarrjes me linjë ajri të ngjeshur me valvul sipas kërkesës Pjesa 1 : Aparat me maskë fytyre të plotë -Kërkesat, prova dhe markimi
English
Published 
2020-08-25 
47 
36 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të frymëmarrjes -Aparate mbrojtëse të frymëmarrjes me linje ajri të ngjeshur me rrjedhje të vazhduar Kërkesat, prova dhe markimi
English
Withdrawn 
2009-02-16 
88 
48 € 
PDF
Blej
Cilësia e ajrit të mjedisit -Metoda standarde për matjen e përqendrimit të monoksidit të karbonit me anë të spektrometrisë infra të kuqe pa dispergim
English
Withdrawn 
2012-08-08 
18 
22 € 
PDF
Blej
Maskat që përdoren në kirurgji -Kërkesat dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2017-12-01 
21 
25 € 
PDF
Blej
Maskat që përdoren në kirurgji-Kërkesat dhe metodat e provës
English
Published 
2020-06-18 
25 
26 € 
PDF
Blej
Maska mjekësore për fytyrën ose për kirurgji - Kërkesat dhe metodat e testimit
English
Published 
2017-12-01 
32 
29 € 
PDF
Blej
Pajisje sanitare -Lavamanët -Kërkesa funksionale dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2017-12-01 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 1 : Bashkimet me fileto standarde
English
Published 
2020-08-25 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 1 : Bashkimet me fileto standarde
English
Published 
2017-12-01 
13 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 2 : Bashkimet me fileto qendrore
English
Withdrawn 
2015-11-16 
21 
25 € 
PDF
Blej
Enët me një përdorim për mbledhjen e mostrave të gjakut venoz të njerëzve
English
Published 
2017-12-01 
13 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 3 : Bashkimet me fileto M 45 x 3
English
Published 
2017-12-01 
43 
34 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse respiratore -Gjysmë maskat e filtrimit për mbrojtjen nga grimcat -Kërkesat, prova dhe markimi
628 gjetur, faqja6 nga32 Shtyp rezultatin e kërkimit      
6