Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-12-09 
16 
20 € 
PDF
Blej
Produktet prej çeliku me veti të përmirësuara për deformimin përpendikular me sipërfaqen e produktit -Kushtet teknike të livrimit
English
Published 
2013-12-09 
39 
32 € 
PDF
Blej
Llamarina çeliku me veshje organike të vazhdueshme (me veshje me pështjellë) -Kushtet teknike të shpërndarjes
English
Published 
2016-01-21 
17 
22 € 
PDF
Blej
Produkte të rrafshta prej çeliku me përmbajtje të ulët karboni të laminuara në të ftohtë për tu përdorur për smaltim qelqor - Kushtet teknike të shpërndarjes
English
Published 
2016-01-21 
 
0 € 
PDF
Produkte të rrafshta prej çeliku me përmbajtje të ulët karboni të laminuara në të ftohtë për tu përdorur për smaltim qelqor - Kushtet teknike të shpërndarjes
English
Published 
2009-03-30 
40 
32 € 
PDF
Blej
Seksione konstruksioni bosh të përfunduara në të nxehtë prej çeliqesh konstruksioni të paleguara dhe me grimca të imëta -Pjesa 1 : Kushtet teknike të livrimit
English
Withdrawn 
2013-12-09 
33 
31 € 
PDF
Blej
Seksione me zgavra për konstruksione të përfunduara në të nxehtë prej çeliqesh konstruksioni të palidhura e me grimca të imta -Pjesa 2 : Tolerancat, përmasat dhe vetitë e seksioneve
English
Published 
2009-03-30 
37 
32 € 
PDF
Blej
Seksione konstuksioni të salduara, të formuara në të ftohtë prej çeliqesh të paleguara dhe me grimca të imëta -Pjesa 1 : Kërkesat teknike të livrimit
English
Withdrawn 
2013-01-21 
38 
32 € 
PDF
Blej
Seksione me zgavra për konstruksione të salduara të formuara në të ftohtë prej çeliqesh të palidhura me grimc të imët -Pjesa 2 : Tolerancat, përmasat dhe vetitë e seksioneve
English
Published 
2009-03-30 
74 
45 € 
PDF
Blej
Tubat prej çeliku të palidhur dhe pajisjet për transportimin e lëngjeve ujore përfshirë ujin për konsumim nga njerëzit -Kërkesat teknike të furnizimit
English
Withdrawn 
2007-10-08 
10 
15 € 
PDF
Blej
Dritaret dhe dyert -Përshkueshmëria e ajrit -Metoda e provës
English
Published 
2019-11-12 
19 
23 € 
PDF
Blej
Dritaret dhe dyert -Përshkueshmëria e ajrit -Metoda e provës
English
Published 
2013-12-09 
17 
22 € 
PDF
Blej
Tel çeliku dhe produkte prej teli -Tel çeliku për kavo -Pjesa 3 : Tel çeliku i lidhur rrethor dhe i formuar për zbatime të rëndësishme
English
Published 
2013-12-09 
10 
15 € 
PDF
Blej
Tela çeliku dhe produkte prej teli -Tel çeliku për kavo -Pjesa 4 : Tel çeliku i paoksidueshëm
English
Published 
2013-12-09 
15 
20 € 
PDF
Blej
Llamarina çeliku të petëzuara në të ftohtë, me qëndrueshmëri të lartë në epje për formim në të ftohtë -Kushtet e përgjithshme të shpërndarjes
English
Published 
2016-01-21 
51 
38 € 
PDF
Blej
Çeliqe dhe lidhje të nikelit për elementët e fiksimit me veti specifike të përmirësuara dhe/ose në temperaturë të ulët
Albanian
Published 
2016-01-21 
 
0 € 
PDF
Çeliqe dhe lidhje të nikelit për elementët e fiksimit me veti specifike të përmirësuara dhe/ose në temperaturë të ulët
English
Withdrawn 
2013-12-09 
19 
23 € 
PDF
Blej
Derdhje çeliku rezistente ndaj korrozionit
English
Published 
2013-12-09 
20 
23 € 
PDF
Blej
Derdhje çeliku për përdorime të përgjithshme inxhinierike
English
Published 
2013-12-09 
33 
31 € 
PDF
Blej
Tuba çeliku rrethor të salduar për qëllime mekanike dhe inxhinierike të përgjithme -Kushtet teknike të shpërndarjes Pjesa 2 : Çelik i paoksidueshëm
English
Published 
2013-12-09 
35 
31 € 
PDF
Blej
Tuba çeliku pa saldurë për qëllime mekanike dhe inxhinierike të përgjithme -Kushtet teknike të shpërndarjes -Pjesa 2 : Çelik i paoksidueshëm
1418 gjetur, faqja5 nga71 Shtyp rezultatin e kërkimit      
5