Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
43 
34 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse personale -Këpucët profesionale
English
Withdrawn 
2013-05-13 
22 
25 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse personale Këpucë për mbrojtjen kundër rreziqeve termike dhe stërpikje në fonderi dhe në saldim Kërkesat dhe metodat e provave
English
Published 
2022-07-21 
13 € 
PDF
Blej
Siguria e këpucës me qëndrueshmërinë lidhur me prerjen me sharrën zinxhir (ISO 17249:2013)
23 gjetur, faqja2 nga2 Shtyp rezultatin e kërkimit        
2