Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2017-12-01 
13 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarrjes -Filetot per maskat e fytyres -Pjesa 3 : Bashkimet me fileto M 45 x 3
English
Published 
2014-09-30 
31 
29 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse për zjarrfikësit -Metodat e provave dhe kërkesat për veshjet reflektuese për zjarrfikësit e specializuar
English
Published 
2017-12-01 
43 
34 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse respiratore -Gjysmë maskat e filtrimit për mbrojtjen nga grimcat -Kërkesat, prova dhe markimi
English
Published 
2015-11-04 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje personale për mbrojtjen kundra rënies - Sistem rripash shpëtimi për varje
English
Published 
2013-05-13 
36 
32 € 
PDF
Blej
Këpucë për zjarrfikësit
English
Published 
2015-05-12 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal - Pajisjet e frenimit - Pjesa 1:Pajisje frenimi me mbyllje manuale , kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2013-11-26 
61 
42 € 
PDF
Blej
Pajisje për frymëmarrje -Pajisje për zhytje me qark të hapur, me gaz të ngjeshur që ushqehen nëpërmjet tubit -Pjesa 1 : Pajisjet sipas kërkesës
English
Published 
2016-07-20 
58 
38 € 
PDF
Blej
Pajisjet respiratore - Aparati për furnizim me gaz të kompresuar nga kërthiza - Pjesa 2:Aparati me rjedhje te lirë
English
Published 
2010-09-23 
14 
18 € 
PDF
Blej
Mbrojtëse gjuri dhe bërryli për sportet në mjedise të mbuluara -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Published 
2015-11-04 
20 
23 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse - Doreza me efekt mbrojtës për portjerët e futbollit
English
Published 
2015-11-04 
11 
17 € 
PDF
Blej
Dorezat mbrojtëse - Vetitë elektrostatike
English
Withdrawn 
2014-09-30 
37 
32 € 
PDF
Blej
Mbrojtja vetiake e syve-Specifikime
English
Withdrawn 
2014-09-30 
19 
23 € 
PDF
Blej
Mbrojtja vetiake e syve - Filtrat për saldimin dhe teknikat që kanë të bëjnë me to - Kërkesat për përçueshmërinë dhe përdorimi i rekomanduar
English
Withdrawn 
2014-09-30 
15 
20 € 
PDF
Blej
Mbrojtja vetiake e syve - Filtrat ultravioletë - Kërkesat për transmetueshmerinë dhe përdorimi i rekomanduar
English
Withdrawn 
2022-07-21 
12 € 
PDF
Blej
Mbrojtja vetiake e syve - Filtrat per mbrojtjen nga dielli per perdorim industrial
English
Withdrawn 
2022-07-21 
13 € 
PDF
Blej
Mbrojtja vetjake e syve - Filtra mbrojtës nga drita verbuese diellore për përdorim industrial
English
Withdrawn 
2013-05-13 
17 
22 € 
PDF
Blej
Mbrojtja vetiake e syve -Filtrat per mbrojtjen nga dielli per perdorim industrial
English
Withdrawn 
2014-09-30 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje personale për mbrojtjen e syrit -Mbrojtësa të syve dhe të fytyrës të tipit me rrjetë
English
Withdrawn 
2014-09-30 
21 
25 € 
PDF
Blej
Mbrojtja vetiake e syve -Syzat per skiatore per zbritje nga lartesia
English
Published 
2014-09-30 
12 
17 € 
PDF
Blej
Mbrojtja vetiake e syve -Pajisjet për mbrojtjen e syve dhe të fytyrës gjatë saldimit dhe proçeseve të ngjashme me to
172 gjetur, faqja5 nga9 Shtyp rezultatin e kërkimit      
5