Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2013-05-13 
27 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje për alpinizëm -Helmetat për alpinistët -Kërkesa për sigurinë dhe metodat e provave
English
Published 
2013-05-13 
32 
29 € 
PDF
Blej
Pajisje personale për mbrojtjen nga rënia -Pajisjet e rregullimit të litarit për mbajtjen në vendin e punës
English
Withdrawn 
2013-05-13 
60 
38 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse të rrugëve të frymëmarrjes -Pajisjet filtruese, që kanë të trubzuara nje helet ose një kapuç -Kërkesat, provat, marktimi
English
Withdrawn 
2014-09-30 
53 
38 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtese te rrugeve te frymemarjes -Pajisjet filtruese, qe kane nje maske te plote, nje gjysem maske ose nje çerek maske -Kerkesat, provat, markimi
English
Withdrawn 
2009-12-14 
52 
38 € 
PDF
Blej
Veshja mbrojtëse -Jelekët mbrojtës e mbrojtëset e trupit e shpatullave për kaloresit -Kërkesat e metodat e provës
English
Published 
2022-07-21 
48 
36 € 
PDF
Blej
Veshja mbrojtëse -Jelekët mbrojtës e mbrojtëset e trupit e shpatullave për kaloresit -Kërkesat e metodat e provës
English
Published 
2013-05-13 
16 
20 € 
PDF
Blej
Mbrojtja vetjake e syve -Mbrojtësit e syve për përdoruesit motorik që levizin në dëborë(borë)
English
Published 
2009-12-14 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse për artet marciale -Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithshme dhe metodat e provave
English
Published 
2009-12-14 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pajije mbrojtëse për artet marciale -Pjesa 2 : Kërkesat dhe metoda prove shtesë për mbrojtëset e kurrizit të këmbës, mbrojtëset e tibias së këmbës dhe mbrojtëset e parakrahut
English
Published 
2015-11-03 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse për artet luftarake - Pjesa 3: Kërkesat shtesë dhe metodat e provës për mbrojtëset e trungut(trupit)
English
Published 
2015-11-03 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse për artet luftarake – Pjesa 4: Kërkesat dhe metodat e provës shtesë për mbrojtëset e kokës
English
Published 
2009-12-14 
14 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse për artet marciale -Pjesa 4 : Kërkesa dhe metoda provë shtesë për mbrojtëset e kokës
English
Published 
2009-12-14 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse për artet (luftarake) -Pjesa 5 : Kërkesat dhe metodat provë shtesë për mbrojtëset e organeve gjenitale dhe për mbrojtëset e barkut
English
Published 
2013-05-13 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pjaisje mbrojtëse për artet marciale(luftarake) -Pjesa 6 : Kërkesa dhe metoda prove shtesë për mbrojtëset e gjoksit të femrave
English
Published 
2010-09-23 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje mbrojtëse për artet luftarake -Pjesa 7 : Kërkesat shtesë dhe metodat e provës për mbrojtëse e duarve dhe këmbëve
English
Withdrawn 
2013-05-13 
14 
18 € 
PDF
Blej
Aksesore shikimi per perdorim jo -profesional -Metodat e proves dhe kerkesat
English
Published 
2014-09-30 
34 
31 € 
PDF
Blej
Pajisjet mbrojtëse për rëshqitëset
English
Published 
2015-11-03 
60 
38 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtese – Mbrojteset e dores, krahut, gjoksit, barkut, kembes, shputes dhe organeve gjenitale te portjereve te hokejit dhe mbrojteset e kercirit per lojtaret – Kerkesat dhe metodat e proves
English
Published 
2014-09-30 
46 
36 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse - Mbrojtëset e dorës, krahut, gjoksit, barkut, këmbës, organeve gjenitale dhe fytyrës të skermistëve - Kërkesat dhe metoda prove
English
Published 
2019-03-26 
35 
31 € 
PDF
Blej
Dorashka mbrojtese per motoçiklistet profesioniste -Kerkesat dhe metodat e proves
172 gjetur, faqja2 nga9 Shtyp rezultatin e kërkimit      
2