Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2022-08-15
Time: 14:00


SK EN ISO 4491-3:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 4491-3:2006
CEN/SS M11
Çmim: 17 €



Titulli Shqip

Pluhura metalike -Përcaktimi përbërjes së oksigjenit me metodën e reduktimit -Pjesa 3 : Hidrogjen -oksigjen i reduktuar (ISO 4491 -3 : 1997)

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of oxygen content by reduction methods - Part 3: Hydrogen-reducible oxygen (ISO 4491-3:1997)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

KT-17 - KT. për Metale, Plastikë dhe Elektrikë

ICS

77.160 - Metalurgji e pluhurave

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2012-11-09 
13 € 
PDF
Blej
Pluhura metalike -Përcaktimi i përmbajtjes së oksigjenit me metodat e reduktimit -Pjesa 2 : Humbja e masës nga reduktimi i hidrogjenit (humbja e hidrogjenit)

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim