Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-07-15
Time: 09:02


SK EN 1263-2:2017
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2017-08-01
Regjistri Kombëtar: 196/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1263-2:2014
CEN/TC 53
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë për kufijtë e pozicionimit

Titulli Anglisht

Temporary works equipment - Safety nets - Part 2: Safety requirements for the positioning limits

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety requirements for the positioning of safety nets in accordance with the manufacturer''s instruction manual and with the product specifications and for the testing of system S, system T, system U and system V safety nets in accordance with EN 1263 1. Small safety nets of system S according to EN 1263 1 (less than 35 m2 and 5,0 m on the shortest side) are not dealt with in this European Standard.

Komitetet Teknike

KT-13 - KT. për Miniera dhe Minerale

ICS

13.340.60 - Mbrojtja ndaj rënies dhe rrëshqitjes

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 1263-2:2017 replaces SK EN 1263-2:2013 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
38 
32 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2016-06-16 
44 
34 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimit - Pjesa 1: Kërkesa për sigurinë dhe metodat e provave
English
Published 
2017-08-01 
44 
34 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2013-05-13 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë për kufijtë e pozicionimit
English
Withdrawn 
2016-06-16 
15 
20 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimit - Pjesa 2: Kërkesa për sigurinë për kufijtë e pozicionimit

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim